Test-Correct is een veilige toets omgeving en zeer gebruiksvriendelijk. Het is heel eenvoudig om een papieren toets om te zetten naar een digitale variant. Bovendien voldoet de software aan de privacy richtlijnen voor de gebruiker. Wij vinden dit de redenen om voor Test-Correct te kiezen:

  1. Behoud van eigen toetsen. Het grote voordeel is dat je als docent in staat bent om een toets digitaal af te nemen zonder de authentieke toets aan te passen. Toetsvragen kunnen één op één overgezet worden in Test-Correct. En als je meer mogelijkheden wilt dan biedt Test-Correct dit ook. Zo is het mogelijk om meerdere vraagsoorten aan te bieden, andere soorten bronnen (bijvoorbeeld film & geluid), vragen te labelen (op eindtermen, tags en RTTI codering) en supersnel analyses te maken.
  2. Draait op elk device: Met Test-Correct kunnen de leerlingen/studenten achter hun eigen device de toets maken.
  3. Geen spieken: De docent kan op haar eigen scherm zien wie wat doet en hoever iedereen is. Spieken kan door de software ontdekt worden!
  4. Privacy convenant: In een beveiligde omgeving heeft de docent en de leerling/student toegang tot zijn toets. Test Correct heeft haar omgeving conform de privacy eisen ingericht opgesteld in het privacyconvenant.

Deze hulp mag je van Test-Correct verwachten. Zonder kosten.

  • Een direct bruikbare digitale leeromgeving. De leerling kan het in één minuut;
  • Test-Correct voert het toets-materiaal van het schoolexamens in en zorgt ervoor dat het online beschikbaar is;
  • Test-Correct biedt persoonlijke begeleiding, 7 dagen per week. Zolang als nodig!

Dit moet je zelf doen:

  • 30 minuten investeren in een online training

In deze bijzonder tijd willen we docenten zo goed mogelijk helpen met het lesgeven op afstand. Daarom bieden we tot het einde van dit schooljaar Test-Correct gratis aan. Om hier gebruik van te maken kun je onderstaand aanvraagformulier invullen.

AANVRAAGFORMULIER GRATIS TOEGANG TOT TEST-CORRECT
tot einde van dit schooljaar